Despre noi

Bine ai venit în universul Leelo, unde afacerea ta prinde aripi!

header-img

Leelo în Presă

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Cine suntem
underline

Cine Suntem? Suntem visători, inovatori, și mai presus de toate, suntem facilitatori. Echipa noastră, alcătuită din specialiști pasionați de tehnologie și eficiență în afaceri, a dezvoltat Leelo - asistentul tău de business în călătoria antreprenorială.

La NecSys, suntem mai mult decât o echipă! Cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea de software, am devenit un nume de încredere în industrie, lucrând cu unele dintre cele mai respectabile companii, atât la nivel național, cât și internațional. Experiența noastră vastă în crearea de soluții software personalizate pentru companii ne-a permis să acumulăm un bagaj solid de cunoștințe și competențe.

NecSys stă la baza creării Leelo, o manifestare a pasiunii și dedicației noastre pentru excelență și inovație. Am dezvoltat Leelo - asistentul tău de business - pentru a facilita și a eficientiza călătoria antreprenorială, purtând amprenta expertizei și calității care ne definesc.

Leelo este rodul experienței noastre acumulate, o platformă menită să răspundă nevoilor reale ale antreprenorilor moderni. Este construită pe fundamente solide: înțelegerea profundă a nevoilor de afaceri și capacitatea de a livra soluții care transformă provocările în oportunități.

Misiunea noastră este de a simplifica complexitatea administrativă - o misiune ce decurge dintr-o tradiție a excelenței.

În calitate de client NecSys, vei beneficia nu doar de un produs robust și versatil, ci și de un parteneriat solid și de lungă durată. Viziunea, dedicația și expertiza noastră sunt acum la dispoziția ta prin Leelo, pentru a-ți transforma afacerea și pentru a-ți oferi libertatea de a te concentra pe ceea ce contează cu adevărat.

Viziunea noastră
underline

Ne imaginăm o lume în care antreprenorii se pot focusa pe ceea ce iubesc cel mai mult - construirea și creșterea afacerii lor, fără stresul administrativ cotidian. Vrem să redăm proprietarilor de afaceri ceea ce valorează cel mai mult: timpul lor, permițându-le să inoveze, să creeze și să inspire.

Misiunea noastră
underline

Misiunea noastră este simplă și, totuși, profundă: să transformăm modul în care afacerile se desfășoară, integrând tehnologia inteligentă și intuitivă în fiecare aspect al activității antreprenoriale. Prin Leelo, ne angajăm să oferim o soluție centralizată care integrează Facturare și Ofertare, CRM, HR, Contracte și Registratură, Managementul Proiectelor, și Task-uri - toate sub o singură umbrelă accesibilă tuturor fiind in același timp și ușor de folosit.

Valorile Noastre
underline

Inovație: Ne străduim să fim în fruntea inovației, aducând caracteristici și funcționalități noi care să te ajute să rămâi competitiv.

Dedicație: Ești dedicat afacerii tale, iar noi suntem la fel de dedicați în a te ajuta să reușești.

Fiabilitate: Pe măsură ce afacerea ta crește, Leelo este aici să ofere suport constant și să servească drept o bază solidă.

Parteneriat: Nu ești doar un client; ești partenerul nostru, iar succesul tău este succesul nostru.

Valorile noastre
underline

Leelo nu este doar un produs; este o experiență! Robotelul nostru inteligent, mascota dedicată platformei, este aici nu doar pentru a eficientiza task-urile, ci și pentru a aduce un zâmbet pe buze. Ne-am propus să facem fiecare interacțiune plăcută și personală.

Prin simplificarea proceselor și centralizarea nevoilor afacerii tale, oferim nu doar un serviciu, ci o promisiune: promisiunea că vei putea savura din nou cafeaua ta, fără grija task-urilor neîndeplinite.

Alătură-te nouă în călătoria spre succes și descoperă cum Leelo poate transforma nu doar afacerea ta, ci și viața ta.

underlineunderline

Încă nu ești convins? Iată propunerea noastră unică pentru tine:

Beneficiază acum de acces complet gratuit la platforma noastră timp de 5 zile!

Alege perioada care ți se potrivește, fie o lună, fie chiar un an întreg, și un pachet. Crează un cont și primești în mod gratuit acces timp de 5 zile. Descoperă toate funcționalitățile și lasă-te impresionat de eficiența și versatilitatea pachetului ales.

Mai mult, îți poți schimba pachetul și perioada cum dorești! Deci, de ce să aștepți?

© 2024 Made with ❤️ and 🍵 by NecSys for a better future!