Termeni si conditii

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE Leelo.ro

I. Introducere

VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A FOLOSI SOFTWARE-UL LEELO.

Prezentul acord legal dintre dumneavoastra și NecSys S.R.L. are în vedere utilizarea de către dumneavoastră a soft-ului Leelo – Asistentul tau personal in materie de bussines. Puteți utiliza soft-ul Leelo numai în conformitate cu acești Termeni și condiții.

Serviciile oferite prin soft-ul Leelo pot fi modificate în timp, pe măsură ce îmbunătățim sau adăugăm funționalități. Putem opri, suspenda sau modifica aceste servicii în orice moment, fără notificare prealabilă. De asemenea, putem elimina oricând orice conținut al serviciilor oferite.

Conform Legii comerțului electronic (Legea 365/2002 cu modificările aduse prin legea 121/2006) "Art. 7: Validitatea, efectele juridice și proba contractelor încheiate prin mijloace electronice (1) Contractele încheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaște contractelor, atunci când sunt întrunite condițiile cerute de lege pentru validitatea acestora. (2) Pentru validitatea contractelor încheiate prin mijloace electronice nu este necesar consimțământul prealabil al părților asupra utilizării mijloacelor electronice."

Prin accesarea site-ului si folosirea soft-ului Leelo vă exprimaţi acordul cu privire la aceşti termeni şi condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare, vă rugăm să nu folosiţi soft-ul Leelo si site-ul leelo.ro.

Acest acord privind termenii şi condiţiile de utilizare („Acordul”) reprezintă o convenţie cu caracter obligatoriu, realizată între o persoană juridică de drept privat sau public sau între un reprezentant al unei entităţi cu personalitate juridică distinctă (în continuare "Utilizator" sau "dumneavoastră") şi NecSys S.R.L. (în continuare "Furnizorul"), privind condiţiile accesării şi utilizării de către dumneavoastră ale soft-ului Leelo.

Soft-ul Leelo nu este destinat utilizării de către persoanele sub 18 ani. Prin folosirea acestei soluții Leelo, declarați că aveți cel puțin 18 ani împliniți și vă asumați răspunderea că datele și informațiile furnizate de dumneavoastră sunt reale.
Soft-ul Leelo nu are ca utilizator sau destinatar ori destinatar al serviciului in sensul prevederilor art.1, punctele 6 și 7 din Legea nr.365/2002 privind comerțul electronic, o persoană fizică ce acționează în nume propriu și nu în calitate de reprezentant legal al unei entități juridice, cu personalitate juridică, de drept public sau de drept privat.
În acest sens, în situațiile în care soft-ul Leelo este achiziționat/utilizat de către o persoană fizică, în nume propriu și nu ca reprezentant legal al unei entități juridice de drept public sau privat, aceasta își asumă în mod expres și fără nicio limitare, excluderea din cadrul legislativ aplicabil a legislației privitoare la protecția consumatorului, astfel cum este ea prevăzută prin dispozițiile O.G.21/1992 si a celorlalte acte normative conexe, incidente.
Urmare a acestor dispozițiii expres asumate de un potențial cumpărător – persoană fizică, în nume propriu, acesta renunță în mod expres la dreptul de a solicita, în raport de dispozițiile exprese ale O.G.21/1992 si a celorlalte acte normative conexe, incidente, restituirea sumelor achitate cu titlu de preț pentru utilizarea soft-ului Leelo. În acest sens, Furnizorul, este în drept să refuze orice comunicare ori solicitare de natură financiară, compensatorie sau de orice altă natură, venită din partea unei persoane fizice, ce aționează exclusiv în nume propriu.

II. DEFINIŢII

În scopul prezentului Acord, cu excepţia cazurilor în care se prevede altfel prin definiţie sau se oferă o altă interpretare în acord ori rezultă altfel din context, următoarele cuvinte şi sintagme vor avea semnificaţia indicată mai jos:

Cont de Utilizator”

înseamnă contul de înregistrare creat de Utilizator în cadrul soft-ului Leelo;

Date cu caracter personal”

înseamnă informaţiile referitoare la un Utilizator persoană fizică, precum: prenume, nume, CNP, seria și numărul cărții de identitate, număr de telefon, adresă poştală, email;

Informaţii pentru înregistrare”

înseamnă Datele cu caracter personal, în cazul persoanelor fizice, şi datele de indentificare ale persoanelor juridice, precum: denumirea, sediul social, numărul de înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului sau decizia infiintarii la tribunal precum si alte registre nationale/locale de evidenta a persoanelor juridice, dupa caz, Codul Unic de Înregistrare, inclusiv informaţiile necesare pentru emiterea facturii (e.g., banca şi numărul de cont bancar);

Furnizor”

înseamnă NecSys S.R.L., o societate cu răspundere limitată organizată potrivit legislaţiei din România, având sediul social în Str. Aradului nr 52, Alba Iulia

"Soft-ul Leelo"

înseamnă pagina web intitulată "leelo.ro", paginile disponibile după autentificarea in cont (portalul web leelo.ro), precum și aplicațiile pentru smartphone, aflate în proprietatea Furnizorului și administrate de către acesta;

III. MODIFICĂRI ADUSE ACORDULUI

Furnizorul îşi rezervă dreptul de a aduce amendamente şi de a modifica aceşti Termeni şi condiții in orice moment. Versiunea in vigoare va fi cea publicata pe www.leelo.ro. Modificările vor intra în vigoare imediat după postarea pe website, despre care veti fi instiintat in solutie sau pe email.

Furnizorul îşi rezervă dreptul în orice moment să modifice sau să întrerupă, temporar sau permanent, soft-ul Leelo sau Serviciile Furnizorului (sau oricare parte a acestora), cu sau fără notificare. Sunteţi de acord că Furnizorul nu va fi ţinut responsabil faţă de dumneavoastră sau faţă de terţi pentru orice modificări, suspendări sau discontinuităţi ale Serviciilor oferite.

IV. CREAREA CONTULUI ŞI PLATA ABONAMENTULUI

Utilizatorul poate crea un cont Leelo pe site-ul www.leelo.ro sau prin intermediul aplicatiei Leelo - Asistentul tau personal pentru iOS si Android, caz in care va furniza urmatoarele informatii: adresa de email si datele firmei pentru care se creeaza contul Leelo.

Serviciile Leelo sunt disponibile in mai multe variante de abonament, utilizatorul putand sa opteze pentru oricare dintre ele. In cazul alegerii unui abonament platit, utilizatorul poate efectua plata online cu card bancar (prin EuPlatesc.ro) sau prin OP. Preturile valabile sunt cele afisate pe site la momentul efectuarii platii. Preturile pot fi modificate oricand, fara a fi necesar ca modificarea sa fie anuntata in prealabil.

Plata online cu card bancar

Prin efectuarea platii online sunteti de acord sa va supuneti termenilor si conditiilor procesatorului de plati online. Plata se efectueaza prin sistemul securizat de plati EuPlatesc.ro. Toate informatiile cardului cu care efectuati plata vor fi completate doar in platforma securizata a procesatorului de plati si vor fi accesate doar de catre acesta. NecSys SRL nu acceseaza si nu retine in niciun fel informatiile cardului dumneavoastra. Procesatorul securizat de plati este singurul responsabil de securitatea informatiilor dumneavoastra de plata.
Dupa expirarea abonamentului, este responsabilitatea dumneavoastra in intregime de a reinnoi abonamentul daca doriti in continuare sa utilizati serviciile taxabile leelo.ro.

Plata prin OP

Plata se va efectua in contul IBAN: RO77PIRB0100775543001000 , Banca First Bank, Beneficiar NecSys SRL. La detaliile platii se va mentiona Codul Unic de Inregistrare (CUI) al firmei pentru care se achizitioneaza abonamentul/serviciile Leelo.

Este obligatia dumneavoastra sa va informati asupra comisioanelor aplicate de catre banca la tranzactionare atunci cand efectuati plata prin OP. Prin achitarea abonamentului/serviciilor Leelo prin OP sunteti de acord sa platiti aceste comisioane. In cazul in care nu va informati / nu achitati comisioanele bancii, Furnizorul are dreptul si va actiona in consecinta:

 • Fie va ajusta perioada valabilitatii abonamentului, conform sumei finale platite de dumneavoastra catre SC NECSYS SRL

 • Fie va decide suspendarea abonamentului dumneavoastra, caz in care va returna in contul dumneavoastra exact suma intrata in contul Furnizorului in urma platii pe care ati efectuat-o

Confirmarea platii prin OP

Prin confirmarea platii prin OP va asumati responsabilitatea ca datele pe care ni le furnizati despre plata sunt reale si corecte si ca plata abonamentului/serviciilor Leelo catre NecSys SRL a fost efectuata. In urma confirmarii platii de catre dumneavoastra, din contul dumneavoastra Leelo, abonamentul/serviciile disponibile in platforma www.Leelo.ro pentru care sustineti ca ati efectuat plata vor fi activate.

 • Daca in urma verificarii se constata ca plata nu a fost efectuata sau nu apare inregistrata in contul Furnizorului, accesul dumneavoastra la abonamentul/serviciile Leelo in cauza va fi suspendat pana la eventuale clarificari.

 • NecSys SRL nu va fi responsabila pentru cazurile in care dumneavoastra ati efectuat plata dar din diverse motive, aceasta nu a fost inregistrata, iar banii nu au ajuns in contul Furnizorului, caz in care dumneavoastra trebuie sa luati legatura cu banca pentru remedierea situatiei.

 • In cazul in care ati efectuat plata dar nu ati achitat si comisioanele bancii, Furnizorul fie va ajusta perioada valabilitatii abonamentului, fie va intrerupe complet accesul dumneavoastra la abonamentul/serviciile Leelo, asa cum este detaliat mai sus, la Plata prin OP.

 • Daca dumneavoastra confirmati o plata neefectuata in realitate, NecSys SRL are dreptul de a bloca accesul dumneavoastra permanent si irevocabil la orice serviciu Leelo furnizat, pe baza adresei dumneavoastra de email, IP si CUI-ul firmei, fara drept de apel din partea dumneavoastra.

Utilizarea unui voucher / cod de voucher

Un cod de voucher ofera acces la functionalitatile disponibile printr-un abonament Leelo platit, pentru o anumita perioada de timp.
Voucherul are o perioada de valabilitate. Daca nu este utilizat in perioada in care este valabil, codul va expira si nu va mai putea fi utilizat.
Voucherele nu pot fi preschimbate in bani.

Prelungirea abonamentului

Procesul de reinnoire este similar cu cel de plata initiala. Din contul Leelo, fie se cere o proforma pentru plata prin OP, fie se achita cu cardul, prin EuPlatesc. Conform acestor termeni (care tin locul unui contract conform Legii comerțului electronic - Legea 365/2002 cu modificările aduse prin legea 121/2006), daca plata se face cel mai tarziu in ultima zi de valabilitate, veti beneficia de o reducere de 10%. In cazul platii prin OP, este posibil sa fie necesar sa trimiteti dovada platii pe suport@Leelo.ro. In cazul in care plata pentru reinnoire a fost efectuata dupa ultima zi de valabilitate a abonamentului, daca s-a platit pretul redus cu 10%, fie se va returna intreaga suma iar abonamentul va fi mutat inapoi in varianta de abonament Gratuit, fie veti achita diferenta de pret. Reducerea este valabila doar daca plata se efectueaza cel mai tarziu in ultima zi de valabilitate a abonamentului.
Reducerea de reinnoire se aplica doar pentru abonamentele care au fost platite in anul anterior, nu se aplica in cazul abonamentelor activate cu un voucher cadou. Reducerea nu este valabila in cazul in care exista o alta promotie in desfasurare. Promotiile nu se cumuleaza.

Rambursari / returnari

Orice plata efectuata pentru serviciile Leelo este intotdeauna finala si nereturnabila.

V. DECLARAŢII ALE UTILIZATORULUI

Folosind soft-ul Leelo, dumneavoastră declaraţi şi garantaţi că:

 • toate Informaţiile pentru înregistrare pe care le furnizaţi sunt corecte, precise şi nu induc în eroare;

 • datele și informațiile furnizate sunt reale la momentul completării cererii;

 • dumneavoastra sunteti administratorul / reprezentantul legal al firmei pe care o inscrieti in solutia Leelo, sau aveți o aprobare a reprezentantului legal pentru a înscrie entitatea juridică reprezentată, in Leelo. In caz contrar, intelegeti ca Furnizorul poate bloca accesul Dvs. in Leelo si va poate solicita sa dovediti ca sunteti reprezentantul legal al firmei sau ca aveti aprobare pentru a inscrie firma in Leelo. În acest sens, nu acționați în calitate de persoană fizică, în nume propriu și nu pretindeți în raport de această declarație expresă garanțiile conferite de legislația protecției consumatorului, respectiv O.G.21/1992 si a celorlalte acte normative conexe, incidente. Astfel, vă asumați imposibilitatea Furnizorului de a restitui sume de bani, incluzând, dar fără a se limita la, prețul soluției, destinatarilor persoane fizice ce acționează în nume personal.

 • aveți cel puțin 18 ani împliniți;

VI. ACTIVITĂŢI INTERZISE

Nu puteţi accesa sau folosi soft-ul Leelo pentru niciun alt scop decât cel pentru care Furnizorul îl face disponibil. Activităţile interzise includ, dar fără a se limita la:

 • activitate criminală sau generatoare de prejudicii, inclusiv pornografia infantilă, fraudă, trafic de materiale obscene, trafic de droguri, jocuri de noroc, hărţuire, urmărire, spamming-ul, încălcarea drepturilor de autor, încălcarea drepturilor asupra unui brevet sau furtul de secrete comerciale;

 • extragere sistematică de date sau alt conţinut din soft-ul Leelo pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecţie, compilaţie, bază de date sau un director, fără acordul scris al Furnizorului;

 • a face orice utilizare neautorizată a Serviciilor Furnizorului, inclusiv colectarea numelor de utilizator şi/sau a adreselor de email ale Utilizatorilor prin mijloace electronice sau de altă natură în scopul de trimite email-uri nesolicitate;

 • angajare în activităţi de încadrare neautorizată pe un suport al soft-ului Leelo ori conectare neautorizată la soft-ul Leelo;

 • interferarea cu, întreruperea sau crearea unei sarcini excesive pentru soft-ul Leelo, pentru reţelele sau serviciile care au legătură cu soft-ul Leelo;

 • încercarea de a-şi asuma identitatea unui alt Utilizator ori a unei alte persoane;

 • utilizarea Contului de Utilizator ce aparţine unui alt Utilizator;

 • folosirea oricăror informaţii obţinute prin intermediul soft-ului Leelo în scopul de a hărţui, abuza sau prejudicia o altă persoană;

 • folosirea Serviciilor Furnizorului ca parte din orice efort de a concura cu Furnizorul sau de a presta servicii ca agent sau reprezentant;

 • descifrarea, decompilarea, dezasamblarea sau procesul de reverse engineering a oricărui tip de software care cuprinde sau în orice fel care constituie o parte a soft-ului Leelo;

 • utilizarea soft-ului Leelo într-o manieră incompatibilă cu legile şi regulamentele aplicabile.

 • crearea unui cont si/sau utilizarea soft-ului Leelo în numele unei persoane juridice al carei administrator legal nu sunteti Dvs. sau pentru care nu aveti acordul firmei in cauza de a face acest lucru.

In eventualitatea in care, utilizatorului ii sunt imputate, una sau mai multe actiuni din cele prevazute nelimitativ in cuprinsul punctului VI, furnizorul, in functie de tipul actiunii interzise intreprinse de catre utilizator poate:

 • fie sa sesizese organele de ancheta si sa sa furnizeze automat toate datele dumneavoastra;

 • fie sa suspende contul dumneavoastra de utilizator pana la finalizarea cercetarilor sau pana la data la care reprezentantii Leelo decid unilateral reactivarea contului;

 • fie sa intreprinda ambele demersuri impreuna cu orice alte activitati necesare restabilirii situatiei anterioare.

In oricare din situatiile prevazute nelimitativ in cuprinsul punctului 6, in masura in care s-a produs furnizorului orice tip de prejudiciu, i s-au generat costuri ori i s-a limitat in vreun fel rata de profitabilitate, utilizatorul este singurul responsabil pentru acoperirea integrala a acestora, deodata cu orice alte cheltuieli judiciare pe care le presupun demersurile de recuperare/revenire la situatia anterioara.