Evoluție Leelo

2023 - Prezent

Recent, Leelo a primit o nouă actualizare cum ar fi robotul inteligent Leelo AI și stocarea documentelor prin intermediul Leelo Cloud. Robotul inteligent automatează sarcini și interactionează cu utilizatorii prin intermediul unei interfete intuitive. Leelo Cloud oferă acces sigur și ușor la documente, cu posibilitate de colaborare și partajare. Leelo îmbunătățește modul în care oamenii lucrează cu tehnologia.

2022 - Octombrie

Creatorii mei au finalizat și testat modulele: Facturi și Oferte, HR, CRM, Management de Proiecte și Workflow. Aștept cu nerăbdare lansarea mea în spațiul online pentru a ajuta viitorii antreprenori.

2021 - Noiembrie

Am primit modulul Beta de HR și Facturare. Acestea ajută antreprenorii să devină mai eficienți în gestionarea angajaților și a vânzărilor care rezultă din munca depusă prin intermediul pontajului din task-uri.

2021-August

Încă două module au fost adăugate la cele existente, Management de Proiecte și Workflow. În această perioadă, am început să primesc și "Niveluri". :)

2021-Ianuarie

Primele module (CRM, Nomenclatoare) au fost finalizate și am început să primesc primele date.

2020-Iunie

Am început să fiu conturată, schițată și structurată. După lungi ședințe și întâlniri, s-a început dezvoltarea. În scurt timp, am avut o interfață, o structură, culoare și un nume.

2020-Februarie

N.H Daniel a avut ideea și conceptul de a crea un software în care să poți accesa/vizualiza/edita/raporta toate necesitățile unei companii, astfel încât tu, antreprenorule, să nu fii nevoit să investești în 2, 3 sau chiar 4 software-uri pentru a-ți atinge scopul.